zaterdag 28 juni 2014

Zondag 29-06-2014.

Goedemorgen, de tocht zit er op. Fantastische weken gehad met hoofdzakelijk natuurschoon, veel kilometers en vreselijk veel lol. De landen die we bezocht hebben zijn: Duitsland, Polen, Litouwen, Letland Estland Finland, Noorwegen, Denemarken. In 20 dagen tijd hebben we rond de 9000 kilometer afgelegd, dat was een strakke planning maar wat hebben we genoten. We voelden ons Nomaden, het je daar prettig bij voelen is iets wat je eigenlijk alleen leert door het te doen. Eenvoudig eten drinken benzine krijgen en wat te vinden aan slaapplekken. Het wildkamperen is niet geheel eenvoudig hebben we ervaren, maar was wel erg gaaf. Zeker als je in gebieden dat doet waar beren en wolven zijn.

Conclusie van de gehele reis is: Neem een regenpak mee en houdt je aan de snelheid in Noorwegen. Neem ook hele dikke winterhandschoenen mee, het liefste van MQP (Marco Slijpen bedankt kerel :-)

Met een regenpak aan een tent opzetten en er in de ochtend achter komen dat er sleutels in de hutten zitten en je dat voor niks hebt gedaan betekend vertrouwen in de mensheid.

De beste man had zijn huis nog nooit op slot gezet dus de hutjes (hytte) ook niet.

Iedereen bedankt voor het volgen en de leuke reacties, zal verder nog foto's en fimpjes plaatsen, eerst de rotzooi maar eens opbergen en de motor nieuwe olie geven en oliefilter dit jaar 13500 km gereden.

Arthur jij ook bedankt en het ruitje wat ik 10 jaar geleden kocht via marktplaats en tot de vriendschap heeft geleid en dus ook de gezamenlijke reizen die we gemaakt hebben, dat ruitje is onbetaalbaar.

Annemieke bedankt voor support en Floor en Martin dito en iedereen. Tot de volgende trip.

Tevens Mastercard/Visa bedankt voor het financieel ondersteunen van deze reis :-)

Edwin en Arthur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten